Biscuiti cu cocos

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 200 gr zahar
  • 200 gr cocos
  • 100 gr faina

Mod de preparare

Batem spuma tare albusurile.

Adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa.

Adaugam cocosul si faina si omogenizam.

Modelam bilute si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Le aplatizam usor cu ajutorul unei furculite.

Incingem cuptorul apoi le dam la cuptor pe treapta cea mai de sus 5-10 minute dor cat se rumenesc usor pe fund.

Alte retete delicioase gasiti pe blogul Caietul cu retete!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise