Biscuiti cu cocos

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 200 gr zahar
  • 200 gr cocos
  • 100 gr faina

Mod de preparare

Batem spuma tare albusurile.

Adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa.

Adaugam cocosul si faina si omogenizam.

Modelam bilute si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Le aplatizam usor cu ajutorul unei furculite.

Incingem cuptorul apoi le dam la cuptor pe treapta cea mai de sus 5-10 minute dor cat se rumenesc usor pe fund.

Alte retete delicioase gasiti pe blogul Caietul cu retete!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise