Biscuiti cu crema de alune

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • biscuiti PAVESINI
  • *crema de alune (Nutella, Finetti, etc)
  • *cafea solubila
  • *lapte sau apa
  • *nuca de cocos rasa

Mod de preparare

Se pune crema de alune pe biscuit iar deasupra se lipeste un alt biscuit.Crema se pune ceva mai mult la capete, asa se vor lipi bine.

Dupa aceea se dau prin cafea solubila,preparata cu lapte sau apa, fara zahar. In cafea se pot inmuia de doua ori , pe fiecare parte.

La sfarsit nu vor rezulta mult insiropati, doar putin moi. Dupa aceea se dau prin nuca de cocos rasa. Se lasa maxim 1 ora , asa devin putin moi iar apoi se pot manca.

Mentiuni:

Biscuitii PAVESINI, sunt bisciuiti asemanatori cu piscoturile, mai subtiri , uscati si spongiosi. Se pot inlocui cu alte marci de biscuiti , important ca vor prezenta aceste caracteristici.

T

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise