Biscuiti cu fulgi de ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -230 g zahar
  • -150 g unt/margarina
  • -2 linguri de lapte
  • -o esenta de vanilie
  • -1 ou
  • -350 g faina
  • -jumatate de praf de copt
  • -putina sare
  • -fulgi de ciocolata (eu am folosit ciocolata rasa)

Mod de preparare

Se amesteca primele 4 ingredienta ,apoi se adauga oul si se amesteca bine,se adauga faina putin cate putin pentru a permite omogenizarea.Se adauga si laptele,sarea iar la final fulgii de ciocolata.

Se pregateste tava cu hartia de copt si se fac formele pentru biscuiti, cantitatea fiecarui biscuit fiind egala cu cea luata intr-o lingura.

Se baga apoi la cuptor si se lasa timp de 10-15 min pana se rumenesc.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise