Amestecaţi toate ingredientele în afara apei. Adăugaţi treptat apa pentru a crea o minge de aluat omogenă.
Pe o planşetă presărată cu făină, întindeţi aluatul cu o grosime de 3 mm. Tăiaţi biscuiţii în ce formă doriţi.
Incălziţi cuptorul la 180°C. Aşezaţi-i pe o tava unsă uşor sau pe hârtie de copt. Coaceţi 15 minute sau până se auresc pe margini. Se vor întări la răcire.
Glasarea : Albuşul bătut spumă se separă în 2. E suficient jumătate pentru aceasta reţetă. Se amestecă albusul cu zahărul şi câteva picături de lămâie. Daca doriţi să faceţi desene colorate, adăugati colorant în mici părţi.
Folosiţi o pungă mică de plastic, pe care o tăiaţi în colţ pentru decorare. Lăsaţi să se usuce cam 15 minute.
Ies cam 40 de biscuiţi mari sau dublu - mici.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise