biscuiti cu miere

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g faina
  • 250 g miere de albine
  • 250 g zahar
  • 4 oua
  • bicarbonat
  • scortisoara
  • ulei pentru uns tava

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul, se adauga mierea putin incalzita, scortisoara, ouale si la urma faina.Se framanta bine aluatul si se lasa cca 30 minute, apoi se taie in diferite forme.Se aseaza intr-o tava si se coc la foc potrivit, timp de 10 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise