biscuiti cu nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g nuca
  • 6 oua
  • 60 g pesmet
  • 100 g marmelada
  • zahar vanilat
  • 100 g zahar
  • zahar pudra
  • 5 g amoniac alimentar

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se topeste, se adauga nucile macinate, pesmetul, zaharul vanilat, amoniacul si la urma albusurile batute spuma.Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie alba si se torna compozitia de grosimea unui deget.Se coace la foc tare, aproximativ 10 minute, se scoate si se taie calda in forma de biscuiti, care se ung cu marmelada sau se dau prin zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise