biscuiti cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar de smantana mai groasa
  • 100 g margarina
  • 1 pahare faina
  • dulceata

Mod de preparare

Se amesteca smantana cu faina si cu untul, se framanta si se intinde o foaie care se impatureste ca un plic si se lasa la rece cca 1 ora.Se repeda de doua ori acelasi procedeu, dupa care se intinde o foaie si se taie sub forma de patrate cu latura de 4 cm.In mijlocul fiecarui patrat se pune putina dulceata, se aseaza apoi in tava neunsa si se coc la foc potrivit 10 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise