BISCUITI CU SUSAN

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1margarina
  • 3 oua
  • 2pahare zahar
  • 1 praf de vanilie
  • 2 linguri de otet
  • 1 virf de bicarbonat
  • aproape 1kg de faina
  • 100 gr de susan

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam toate ingridentele in afara fainii, care se adauga treptat pina aluatul este fraged nu lipicios,si se poate da prin masina de tocat(nu trebuie sa fie tare).Aluatul se poate pregati si la robotul de bucatarie dupa care asezam la masina de tocat forma ptr biscuiti sau daca nu intindem o foaie de 1/2 cm si scoatem cu diferite forme bitcuiti.Se aseaza pe o tava cu pergament si se coc la 180 de grade(cuptorul incalzit dinainte), pina sint aurii. Se pastreaza in cutii ermetic inchise.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise