BISCUITI DE CASA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 grame zahar pudra
  • 200 grame unt sau margarina
  • 300 grame faina
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 2-3 pachetele zahar vanilat.

Mod de preparare

Ingredientele de mai sus se pun pe o planseta, sau intrun vas, se amesteca bine si se framanta. Intindem o foaie groasa de 0,5 cm, care se taie cu diferite forme de biscuiti. Se aseaza in tava(neunsa si netapetata-nu e scris gresit!)si se coc la foc potrivit. Se pastreaza timp mai indelungat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise