BISCUITI DE CASA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 grame zahar pudra
  • 200 grame unt sau margarina
  • 300 grame faina
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 2-3 pachetele zahar vanilat.

Mod de preparare

Ingredientele de mai sus se pun pe o planseta, sau intrun vas, se amesteca bine si se framanta. Intindem o foaie groasa de 0,5 cm, care se taie cu diferite forme de biscuiti. Se aseaza in tava(neunsa si netapetata-nu e scris gresit!)si se coc la foc potrivit. Se pastreaza timp mai indelungat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise