Biscuiti decorati cu royal icing

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • aluat:
  • 200g unt moale
  • 140g zahar
  • 1 galbenus
  • 2 lingurite de vanilie
  • coaja rasa de portocala
  • 300g faina
  • royal icing:
  • 2 albusuri
  • 350 gr zahar pudra
  • 2 lingurite zeama lamaie
  • 2 lingurite amidon

Mod de preparare

aluat:Bate untul cu zaharul pana cand zaharul se dizolva, adaugam galbenusul, coaja de portocala si vanilia,apoi adaugam faina treptat ,framantam si dam la frigider o ora. Intindem aluatul intr-o foaie subtire si taiem ce forme dorim.

Se coc cam 10 min la 170 grade. Dupa racire se orneaza cu royal icing colorat

royal icing:

batem albusurile spuma pana devin tari ,adaugam treptat zaharul,amidonul si zeama de lamaie.Batem pana devine o spuma groasa si ferma.

Decoram dupa bunul plac cu o punga taiata la un capat.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise