Biscuiti decorati cu royal icing

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • aluat:
  • 200g unt moale
  • 140g zahar
  • 1 galbenus
  • 2 lingurite de vanilie
  • coaja rasa de portocala
  • 300g faina
  • royal icing:
  • 2 albusuri
  • 350 gr zahar pudra
  • 2 lingurite zeama lamaie
  • 2 lingurite amidon

Mod de preparare

aluat:Bate untul cu zaharul pana cand zaharul se dizolva, adaugam galbenusul, coaja de portocala si vanilia,apoi adaugam faina treptat ,framantam si dam la frigider o ora. Intindem aluatul intr-o foaie subtire si taiem ce forme dorim.

Se coc cam 10 min la 170 grade. Dupa racire se orneaza cu royal icing colorat

royal icing:

batem albusurile spuma pana devin tari ,adaugam treptat zaharul,amidonul si zeama de lamaie.Batem pana devine o spuma groasa si ferma.

Decoram dupa bunul plac cu o punga taiata la un capat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise