Biscuiti deliciosi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg de faina
  • 1/4 pachet de unt
  • 150 grame zahar
  • 1 ou
  • un pachet de praf de copt
  • 1 cana de lapte

Mod de preparare

Se cerne pe masa de framantat faina. Se face un loc la mijloc si se pune untul. Cand s-a inmuiat se adauga zaharul, laptele, oul si praful de copt.

Se framinta bine si apoi se da jumatate de ora la rece. Dupa ce se scoate din frigider se da aluatul in doua. Se intinde o foaie foarte subtire si se taie biscuitei cu diferite forme sau cu gura unui pahar.

Apoi se face acealsi lucru si cu cealalta bucata de aluat. Se unge tava de aragaz si se pun biscuiteii in tava si se dau la cuptor. Cand sunt gata se dau cu zahar praf vanilat. Va urez pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise