Biscuiti fragezi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 3 lingurite mici de praf de copt
  • 60g zahar farin
  • 1 plic zahar vanilat
  • sare,1 galbenus de ou
  • 3 linguri lapte
  • 100g unt sau margarina

Mod de preparare

Amestecati faina cu praful de copt;
In mijloc faceti o gaura unde ve-ti pune:zaharul,vanilia, sare,lapte;
Adaugam untul din frigider rece si pregatim cu toate ingredientele o coca pe care o vom pune la frigider la odihnit;
Intindeti o foaie subtire,decupati biscuitii cu forma dorita,asezatii intr-o tava si introduceti la cuptorul preancalzit 200°C timp de 5-10 minute;

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise