Biscuiti fragezi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 3 lingurite mici de praf de copt
  • 60g zahar farin
  • 1 plic zahar vanilat
  • sare,1 galbenus de ou
  • 3 linguri lapte
  • 100g unt sau margarina

Mod de preparare

Amestecati faina cu praful de copt;
In mijloc faceti o gaura unde ve-ti pune:zaharul,vanilia, sare,lapte;
Adaugam untul din frigider rece si pregatim cu toate ingredientele o coca pe care o vom pune la frigider la odihnit;
Intindeti o foaie subtire,decupati biscuitii cu forma dorita,asezatii intr-o tava si introduceti la cuptorul preancalzit 200°C timp de 5-10 minute;

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise