Biscuiti pentru bebelusi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 banană
  • 40 g de zahăr
  • 200 g de făină
  • 2 linguri de ulei
  • 1 vârf de cuţit de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare

1. Preîncălzeşte cuptorul la 180°C (termostat 6).

Zdrobeşte banana.

2. Amestecă zahărul, făina şi bicarbonatul de sodiu.

3. Adaugă banana şi uleiul, amestecă până obţii o sferă suplă, care să nu se lipească.

4. Întinde aluatul cam de 3-4 mm grosime si decupează cu o formă.

5. Coace 20 minute. Nu trebuie să fie prea copt ca sa rămână fondant pentru bebeluş.

Pentru a evita biscuiţii de cumpărat plini de chimicale!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise