Biscuiti pentru bebelusi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 banană
  • 40 g de zahăr
  • 200 g de făină
  • 2 linguri de ulei
  • 1 vârf de cuţit de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare

1. Preîncălzeşte cuptorul la 180°C (termostat 6).

Zdrobeşte banana.

2. Amestecă zahărul, făina şi bicarbonatul de sodiu.

3. Adaugă banana şi uleiul, amestecă până obţii o sferă suplă, care să nu se lipească.

4. Întinde aluatul cam de 3-4 mm grosime si decupează cu o formă.

5. Coace 20 minute. Nu trebuie să fie prea copt ca sa rămână fondant pentru bebeluş.

Pentru a evita biscuiţii de cumpărat plini de chimicale!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise