Biscuiti pentru ceai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg si 600g faina
  • 300 gr unt
  • 6 oua
  • 700gr zahar
  • 300 gr smantana
  • zahar vanilat
  • 50 ml coniac
  • praf de copt
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Untul se freaca cu zaharul, se adauga galbenusurile, smantana, coniacul, praful de copt stins cu zeama de lamaie, albusurile batute spuma, faina si coaja de lamaie rasa. Se framanta pana se obtine un aluat omogen.

Se intinde o foaie si se taie in forme diferite. Se aseaza in tava neunsa si se coace la foc domol pana devin crocanti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise