BISCUITI SPRITATI

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g zahar
  • 3 oua
  • 300 g untura
  • 200 g margarina
  • 1/2 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie rasa
  • faina cat cuprinde
  • putina sare

Mod de preparare

Se freaca spuma margarina cu ouale si zaharul, se adauga vanilia si coaja de lamiie si se framinta bine cu faina si untura;

Se lasa aluatul sa se odihneasca 15-20 minute la loc rece;

Din acest aluat se fac biscuitii cu ajutorul aparatului special de biscuiti spritati care se ataseaza la masina de tocat carne;

Se pun la copt in tava unsa si presarata cu putina faina la distanta de 1 cm si se da la cuptor la foc potrivit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise