Biscuiti Truffle

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g ciocolata cu lapte sau amaruie
  • 70g zahar
  • 2 oua
  • 50g unt
  • 200g faina
  • 1 pliculet praf copt
  • esenta de vanilie (eu am pus si de portocala sau rom)
  • un varf cutit de sare
  • zahar pudra pentru exteriorul biscuitilor

Mod de preparare

Topim pe baie de aburi ciocolata cu untul.Lasam sa se mai raceasca un pic.Intre timp mixam foarte bine ouale cu zaharul,adaugam ciocolata topita si foarte putin calduta peste oua si omogenizam.Adaugam peste aceasta compozitie putina sare,esenta de vanilie ,faina si praful de copt.Omogenizam, rezultand o crema groasa.O acoperim cu folie si o dam 2 ore la frigider.Dupa ce scoatem de la rece,ne apucam de format bilute de marimea unei nuci dupa care le dam prin zaharul pudra,le asezam in tava tapetata cu hartie de copt,si le coacem la cuptorul preancalzit 10 minute.Nu lasam mai mult sa nu se intareasca interiorul biscuitilor sau sa se arda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise