blat minune

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 2cani de zahar
  • 2 cani de faina
  • 13 linguri de ulei si 15 linguri de apa.

Mod de preparare

Albusurile se bat cu o cana de zahar ,cu cealalta cana de zahar se pune cu apa la fiert si se face un sirop. Galbenusurile se freaca cu uleiul pina se obtine o maioneza, se adauga siropul fierbinte si faina. Se amesteca bine pina se omogenizeaza faina si se toarna peste albusurile batuste spuma.Se baga la cuptor si se coace. Nu se pune Praf de copt sau altceva de crescut.

Se poate face chek sau blat de orice prajitura. Nu este inecacios.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise