BLAT PENTRU TORT

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 lg ulei
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1 lgt praf de copt
  • razatura de lamaie

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu zaharul pana devine ca o frisca. Se adauga galbenusurile frecate cu ulei,se adauga praful de copt,razatura de lamaie si faina.

Compozitia se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor incins cca 30 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise