Bomba cu migdale

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 140gr. margarina
  • 4oua 140gr. zahar praf
  • 120gr. migdale macinate
  • 1 praf de vanilie
  • 5 dl. frisca 25 bucati piscoturi.

Mod de preparare

Se amesteca margarina(Rama) cu 4 galbenuse,140gr. zahar praf, 120gr. migdale macinate, 1 praf de vanilie si 9 lg. frisca. Intr-un strecurator , pe care l-am captusit cu folie de aluminiu, se pune crema, apoi piscoturi trecute prin frisca, iarasi crema, piscoturi ,iar deasupra trebuie sa fie crema. Se pune pe o tava la congelator pentru 1 ora ,apoi se pune in frigider pentru inca 3ore.Se scoate inainte de servire , cand se pune pe o farfurie de tort rotunda si se imbraca in frisca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise