Bomboane cu nuca-o reteta extrem de simpla

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 grame de nuci(sau cate vreti)
  • o lingura de nuca de cocos
  • cateva linguri de zahar si apa.

Mod de preparare

Toate ingredientele se pun intr-un vas,apoi se pun pe foc,se amesteca continuu pana se caramelizeaza,apoi se ia de pe foc si se toarna pasta obtinuta imediat pe un fund de lemn,deoarece se va intari.Taiati in ce forme doriti cu un cutit,si gata.Asteptati sa se raceasca,si va puteti delecta cu bombonele facute chiar de dumneavoastra.Succes!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise