Bomboane cu visine

Ingrediente

  • 200 g biscuiti
  • 200 g nuci macinate
  • 200 g unt
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita esenta rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • visine din compot sau visinata - fara samburi
  • Pentru topping:
  • 100 g ciocolata cu lapte - topita la baine-marie

Mod de preparare

Macinam biscuitii si nucile. Adaugam cacao, zaharul vanilat, romul si amestecam.

Incorporam untul topit si amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia. Luam in mana cam o lingura din compozitie. Punem in mijloc o visina si modelam biluta in jurul acesteia.

La sfarsit le tavalim prin cacao, fistic macinat, nuci macinate, nuca de cocos, zahar pudra sau tos. Eu am preferat sa le imbrac in ciocolata topita in baine-marine.

Pofta buna!

Alte retete delicioase gasiti pe blogul Diva in Bucatarie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise