Bomboane din biscuiti cu visine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g biscuiti simpli
  • 50g nuca macinata
  • 100g de ciocolata cu lapte
  • 1 esenta de rom
  • 100g margarina
  • 100g zahar pudra
  • visine din compot(fara samburi)sau se pot pune alune sau stafide in functie de preferintele fiecaruia
  • 150g nuca de cocos

Mod de preparare

Se faramiteaza biscuitii (se pot maruntii cu robotul de bucatarie sau cu un sucitor).

Se amesteca biscuitii cu nuca, cu ciocolata rasa, esenta de rom, zaharul pudra si margarina la temperatura camerei.

Se omogenizeaza toata compozitia.

Se formeaza bilute potrivite ca marime iar in mijloc se pune cate o visina din compot apoi se dau prin nuca de cocos (eu am optat pentru nuca de cocos colorata).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise