Bomboane din pesmet de turta dulce

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 gr zahar pudra
  • 1 lingura de miere
  • 150 ml lapte
  • 30 gr cacao
  • 120 gr unt
  • 150 gr pesmet de turta dulce
  • 1 lingura de rom (maximum
  • dupa gust)
  • 50 gr ciocolata rasa sau nuca pisata.

Mod de preparare

Amestecam mierea cu pesmetul, romul si untul si lasam sa stea. Separat, amestecam bine, intr-un vas smaltuit, laptele, zaharul si cacaua si fierbem, amestecand mereu, pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca si adaugam pesmetul. Omogenizam compozitia si formam bilute pe care le invelim in ciocolata sau nuca. De asemenea, putem pune in fiecare bomboana cate o visina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise