Bomboane

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie lapte condensat (are cam 370 de gr)
  • 500 gr ciocolata alba
  • ceai negru earl grey sau ceai tailandez dupa gust
  • 1 rodie

Mod de preparare

Jumatate din lapte + jumatate din ciocolata + tot ceaiul se pun la topit in baine marie la foc mic. Amestecati compozitia de abia dupa ce s-a topit ciocolata.

Ceaiul ar fi bine sa-l dizolvati pentru cateva secunde in apa calda ca sa nu se simta prea crocant in ciocolata si ca sa-si lase mai bine aroma si chiar sa dea un pic de culoare.

Amestecul se toarna intr-o tavita care a fost imbracata in folie de aluminiu unsa cu un pic de ulei. Peste amestec puneti boabele de rodie.

Apoi bagati la congelator pt 10-15 minute, insa nu mai mult!

Procedati la fel cu restul ingredientelor (laptele + ciocolata topite in baine marie) si turnati compozitia peste primul strat. Puneti la frigider si lasati cam 1 ora. Dupa ce s-a intarit puteti sa o taiati cubulete si sa o decorati cu boabe de rodie.

http://grooveon.ro/sweettooth/

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise