Bomboane Raffaello

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 ml lapte condensat (preparat in casa),
  • 200 g nuca de cocos,
  • 100 g migdale prajite

Mod de preparare

(de la Jamila citire) :)

Se amesteca laptele condensat cu nuca de cocos pana ce se obtine o pasta din care se modeleaza bilute.

In interiorul fiecarei sfere se pune cate o migdala si apoi se tavalesc prin nuca de cocos. Se dau la frigider. Ies cam 40 de bucati.

Laptele condensat se prepara foarte simplu (daca nu vreti sa-l cumparati): se fierb 250 ml apa cu 400 g de zahar pana cand acesta se topeste.

Se lasa la racit. Intr-un pahar inalt pentru blender, se pune siropul si se adauga incet lapte praf (un pachet de 250 gr) mixand incontinuu.

Va rezulta o pasta alba, dulce care prinde consistenta pe masura ce se raceste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise