BORS CU CARTOFI

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • cate o legatura de marar
  • patrunjel
  • telina
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • bors de putina dupa gust
  • delikat
  • o radacina de pastarnac
  • o telina mica

Mod de preparare

Cartofii se curata si sa taie dupa preferinta,verdeata se toaca marunt, radacinoasele se taie cubulete, cepa tocata marunt. Cartofii se calesc in 2 linguri de ulei, se adauga pasta de tomate, si se adauga 1 l de apa, se adauga restul de ingrediente cu exceptia borsului. Dupa ce au fiert toate se adauga borsul dupa gust, se lasa sa mai dea un clocot se ia de pe foc si se presare deasupra leustean tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise