BORS CU URZICI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cartofi potriviti
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • cate o legatura de verdeata
  • 2-3 gramajoare de urzici
  • leustean
  • pasta de tomate

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste impreuna cu cartofii taiati pai. Se adauga pasta de tomate, cam o lingura. Se acopera cu apa si se adauga restul de ingrediente, verdeata tocata marunt, si radacinoasele taiate cubulete. Se pune sare si piper dupa gust sau delikat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise