Braduti din foietaj

Reteta de braduti din foietaj. Braduti aperitiv din foietaj reteta simpla. Retete de aperitive din foietaj. Aperitive rapide din foietaj. Retete de aperitive.

Portii
20
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g aluat foietaj
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 50 g cascaval
  • oregano
  • sare

Mod de preparare

Reteta de braduti din foietaj este una simpla, usor de facut si economica. Cu doar cateva ingrediente simple putem obtine aperitive delicioase, rapide si foarte aratoase.

Aluatul foietaj se intinde intr-o foaie cu dimensiunile de 30x45 cm. Jumatate din foie se unge cu pasta de rosii, se presara cascavalul ras fin, oregano si sare.

Se acopera cu partea neunsa, se preseaza usor cu sucitorul si se taie in fasii de 1,5 cm.

Se fomeaza bradutii si se fixeaza cu bete pentru frigarui.

Se aseaza in tava acoperita cu hartie de copt sau un covoras de silicon si se coc 15-20 de minute la 200 de grade C, cuptor preincalzit.

Se scot din tava si se lasa la racit.

* In locul pastei de rosii puteti folosi pesto de busuioc, patrunjel, ciuperci sau orice pasta va este pe plac. Cascavalul il puteti inlocui cu mozzarella sau orice alta branza care se topeste frumos.

Incercati si voi reteta de braduti din foietaj, va asigur ca o veti indragi. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise