Braunish cu ciocolata si amareto

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 240 gr de ciocolata amaruie 60% cacao
  • 240 gr de ciocolata cu lapte
  • 2lingurite de nes-cafe sau o lingura de cafe esspreso macinat
  • 1/2 pahar licher amareto
  • 240 gr de unt
  • 6oua mari
  • 11/4 pahar +2linguri de zahar
  • 1pahar+2linguri de faina
  • 1/2 lingurita de praf de copt
  • 1/2 pahar de nuca taiata bucatele.

Mod de preparare

Se topeste ciocolata la ben marin sau in cuptorul cu micro unde dupa care seadauga nes-cafe licher si unt si se amesteca bine.

Se amesteca ouale cu zaharul cu telul de mina si se adauga amestecul de ciocolata .Se adauga faina si praful de copt si la urma nucile.

Se toarna intr-o tava unsa cu putin ulei si se da la copt 35 de minute la 170 de grade(cuptorul incalzit dinainte).

Se raceste si se taie in patrate.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise