Brinza conservata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 ml ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita pikant fix iute
  • 3 linguri de otet
  • 3 bucatide brinza cu mucegai(cite 150 g)
  • la alegere: masline, ceapa, usturoi, ardei capia, etc

Mod de preparare

Zharul, pikant fix-ul si otetul se lasa sa se dizolve in ulei, la foc mic. Dupa ce zaharul s-a dizolvat sa ia vasul de pe foc si amestecul se lasa sa se raceasca. Brinza se taie in bucati si se aranjeaza in borcane, iar deasupra se aseza-dupa preferinta-maslinele, ceapa, usturoiul, etc., peste care se toarna amestecul. Se infileteaza capacele la borcane si se lasa sa stea cc. 5 zile intr-un loc racoros si intunecos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise