Briose aperitiv cu ardei gras si branză de oi

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g făină
  • 200 ml lapte
  • 2 ouă
  • 2 ling.ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g ardei gras
  • 100 g brânză de oi

Mod de preparare

Se curata si se taie fideluta ardeiul gras , brânză se rade pe răzătoare.

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele peste care se adauga ardeiul taiat fideluta si brânza rasă.

Se toarna compozitia lichida peste faina amestecat cu praful de copt si se omogenizeaza.

Se ung formele cu o picatura de ulei si se aseaza pe o tava rece tapetata cu hartie de copt si se umplu pana la un deget sub margine.

Se da la cuptor preincalzit si se tin 35-40 min pana incep briosele sa se rumeneasca deasupra.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise