Briose cu cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 300 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 1 ou
  • o lingurita bicarbonat
  • 2-3 linguri cacao
  • un varf de sare
  • Umplutura:
  • 50 g cocos
  • o lingura cu varf de zahar pudra
  • 1 albus

Mod de preparare

1. Toate ingredientele pentru aluat se amesteca pana se omogenizeaza.

2. Albusul de ou se bate spuma cu zaharul supa care se adauga cocosul.

3. Se ung formele, se pune un strat subtire din aluat in fiecare forma (eu pun 2 linguri de aluat in fiecare). Peste stratul de aluat se pun bulgarasi de umplutura. Cu restul de aluat se acopera bulgarasii.

4.Se baga in cuptorul incalzit, se testeaza daca sunt gata cu o scobitoare.

5. Dupa ce s-au racit, se toarna ciocolata topita peste ele. Este optional.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise