Briose cu cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 300 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 1 ou
  • o lingurita bicarbonat
  • 2-3 linguri cacao
  • un varf de sare
  • Umplutura:
  • 50 g cocos
  • o lingura cu varf de zahar pudra
  • 1 albus

Mod de preparare

1. Toate ingredientele pentru aluat se amesteca pana se omogenizeaza.

2. Albusul de ou se bate spuma cu zaharul supa care se adauga cocosul.

3. Se ung formele, se pune un strat subtire din aluat in fiecare forma (eu pun 2 linguri de aluat in fiecare). Peste stratul de aluat se pun bulgarasi de umplutura. Cu restul de aluat se acopera bulgarasii.

4.Se baga in cuptorul incalzit, se testeaza daca sunt gata cu o scobitoare.

5. Dupa ce s-au racit, se toarna ciocolata topita peste ele. Este optional.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise