1.Intr-un castron amestecam ingredientele solide:faina,zaharul,zaharul vanilat,praful de copt,coaja rasa de lamaie si ciocolata taiata bucatele.
2.In alt castron se amesteca ingredientele lichide:oul,laptele,uleiul si zeama de lamaie.Turnam compozitia lichida peste cea solida,amestecand usor,doar cat sa se omogenizeze toate ingredientele.
3.Punem hartiile de briose in tava,turnam compozitia in fiecare forma pana la 3/4 din capacitatea fiecareia.
4.Dam tava la cuptorul preincalzit si le coacem 20-25 min,pana trec testul scobitorii.
5.Se scot din tava si se lasa la racit,pe un gratar de prajituri sau pe un platou.
6.Se servesc pudrate cu zahar pudra sau simple,dupa preferinta fiecaruia.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise