Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce, delicioase, perfecte la micul dejun!

Ingrediente

  • Ingrediente Brioșe cu ou și gorgonzola dulce
  • 5 ouă
  • 100 g iaurt
  • 30 ml ulei de măsline
  • Sare și piper
  • 1/2 ardei roșu
  • 1/2 dovlecel
  • 120 g gorgonzola dulce
  • 3-4 roșii uscate
  • busuioc proaspăt

Mod de preparare

Preîncălzeste cuptorul la 180°C.

Într-un castron, bate ouăle că pentru omletă și condimentează-le cu sare și piper. Adaugă iaurtul.

Taie cubulețe ardeiul roșu și dovlecelul și adaugă-le în amestecul de ouă.

Adaugă și jumătate din cantitatea de brânză gorgonzola și amestec-o în compoziția de ouă.

Toarnă amestecul în formele pregătite, umplându-le cam până la 3/4 din volum.

Coace brioșele în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de aproximativ 20- 30 de minute sau până când brioșele sunt aurii și crescute.

După ce le-ai scos din cuptor, adaugă restul de brânză gorgonzola și roșii uscate tocate mărunt peste fiecare brioșă și garniseste cu busuioc proaspăt.

Sunt delicioase și ușor de făcut. Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise