Briose cu ton si varza de bruxelles

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina200 ml lapte3 oua200 g cascaval ras80 ml ulei1 conserva mica ton in ulei 1 praf de coptmarar uscatsarepiper macinat12 buc varza de bruxelles

Mod de preparare

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles.Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem varza si o lasam la scurs.

Punem ouale intr-un vas ,le amestecam cu un praf de sare si apoi le batem cu telul.Adaugam pe rand laptele, cascavalul si uleiul.Amestecam.Adaugam si tonul(eu nu l-am scurs)apoi faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praful de copt.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Tapeteam formele de briose cu hartii pentru briose si le umplem pe jumatate.Adaugam in fiecare cate o varza de bruxelles si acoperim apoi cu compozitia de ton.Preincalzim cuptorul si apoi dam la cuptor la 180 grade timp de circa 20 min. Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca ,le scoatem din forma si apoi.....pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise