Brioșe cu zmeură

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300 grame făină;
  • -115 grame zahăr;
  • -7 grame praf de copt;
  • -1 ou;
  • -250 grame de iaurt (recomandare: Hanul Boieresc);
  • -4 linguri ulei;
  • -150 grame zmeură.

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200°. Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate - faina, zaharul si praful de copt. In alt bol se mixeaza oul cu iaurtul si uleiul. Compozitia astfel obtinuta se adauga fainii cu zahar si se amesteca bine si rapid, insa nu prea mult, pentru a obtine briose pufoase. In cele din urma se adauga zmeura. Dupa ce se amesteca compozitia de briose, se imparte in forme si acestea se introduc la cuptor pentru 30 de minute.

Dupa ce se scot, se pudreaza cu zahar vanilat.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise