Brioșe cu zmeură

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300 grame făină;
  • -115 grame zahăr;
  • -7 grame praf de copt;
  • -1 ou;
  • -250 grame de iaurt (recomandare: Hanul Boieresc);
  • -4 linguri ulei;
  • -150 grame zmeură.

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200°. Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate - faina, zaharul si praful de copt. In alt bol se mixeaza oul cu iaurtul si uleiul. Compozitia astfel obtinuta se adauga fainii cu zahar si se amesteca bine si rapid, insa nu prea mult, pentru a obtine briose pufoase. In cele din urma se adauga zmeura. Dupa ce se amesteca compozitia de briose, se imparte in forme si acestea se introduc la cuptor pentru 30 de minute.

Dupa ce se scot, se pudreaza cu zahar vanilat.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise