Briose picante

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 150 g branza proaspta de vaci
  • 130 g cascavalras
  • 5 oua
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite rase de praf de copt
  • un cartof mare
  • sare
  • piper
  • un ardei iute

Mod de preparare

Se bat albusurile cu un praf de sare pana se intaresc .Galbenusurile se mixeaza cu uleiul de masline,cartoful fiert si pasat,cu branzica si cascavalalul ras.Se adauga si ardeiul iute tocat fin dupa ce a fost curatat de nervuri si seminte .Se amesteca albusurile cu amestecul de galbenususri si se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt .Se potriveste dupa gusyt de sare si piper.Se ung forme de briose,se pune cate o lingura de amestec in fiecare forma apoi se dau la copt ccca 20 minute.Se servesc calde sau reci.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise