Broccoli in manta de sunca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 felii de sunca Praga.
  • broccolii.
  • 3 oua.
  • vegeta,piper proaspat macinat.
  • 500 ml lapte dulce.
  • 3-4 linguri faina sau amidon alimentar.
  • branza rasa,sau cascaval ras.

Mod de preparare

Se unge o tava cu unt, se pune broccoli in feliile de sunca de Praga, cate 2-3 bucatele din floare (eu le cumpar congelate daca nu, se fieb inainte in putina apa cu putina sare), se ruleaza si se aseaza una langa alta in tava. Se bat ouale intregi si se toarna peste rulouri, pe urma se face un sos bechamel din faina si lapte se condimenteaza cu vegeta si piper praospat macinat si se toarna peste.Sosul se face din 500 ml lapte sau mai mult sa fie din belsug.Se rade cascaval deasupra. Se da la cuptor la foc potrivit la 180 grade pana se rumeneste deasupra. Este foarte delicios si usor de preparat.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise