Broccoli la cuptor, cu mozzarella si parmezan

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • broccoli 2 capatani
  • pesmet
  • 100 gr unt
  • 300 mozzarella
  • 100 gr parmesan ras

Mod de preparare

Se spala si se taie buchetelele de broccoli. Se pun la fiert in apa cu sare (cel putin 5 minute). Se scot din apa, se tin in strecuratoare pana pregatim tava pentru cuptor.O tava termorezistenta, se unge cu unt si se presara pesmet pe margini si fund. Se aseaza apoi buchetelele de broccoli una langa alta si se presara deasupra mozzarella si parmezanul. Se pun bucati de unt din loc in loc, se presara pesmet din nou si se presara apoi inca un strat de mozzarella. Se pune iar pesmet si se da la cuptor. Se lasa pana prinde o crusta frumoasa. Cine doreste poate sa renunte la ultimul strat de pesmet si sa lase doar stratul de branza mozzarella.Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise