Topim ciocolata cu untul,pe foc mic iar cand untul incepe sa devina lichid dam de pe foc si amestecam energic pana la topire completa a acestora!
Separat crema de branza o amestecam cu 1 ou si 50g zahar,
pana devin o crema spumoasa!
In ciocolata topita incorporam 225g zahar si putin cate putin incorporam ouale batute separat ,si putin cate putin faina cernuta!
Ungem cu unt si tapetam cu faina o tava de 23x33 cm ,punem 2|3 din compozitia de ciocolata,iar cu o lingura din loc in loc,acoperim cu crema de branza;Terminam cu crema de ciocolata,nivelam;
Cu o scobitoare facem cercuri amestecand cele doua creme,si introducem in cuptorul cald 160°C timp de 35 minute;
Dupa racire taiem patrate potrivite pudram cu zahar si servim!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise