Bruschete cu dovlecel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 7 portii aveti nevoie de: 1 dovlecel mic
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • putin ulei de masline
  • 1 capatana de usturoi si 7 felii de paine neagra
  • feliile sa fie mai mici.

Mod de preparare

Usturoiul se curata, iar cu un catel se ung feliile de paine. Painea se unge cu ulei de masline. Restul de catei de usturoi se taie marunt si se pun pe feliile de paine.

Dovlecelul se spala. Se taie in rondele subtiri. Se asaza rondelele pe paine.

Se presara sare si piper, apoi se baga in cuptorul incalzit. Se lasa in cuptor circa 3o de minute.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise