Bruschete cu mozzarella si rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 1 varf de sare de mare
  • 1 varf de piper negru proaspat macinat
  • 226 de grame de mozzarella ( mozzarella este o branza grasa
  • dar daca este servita in bucati mici
  • nu este o amenintare pentru silueta
  • 1 bagheta
  • paine de casa sau felii mici de paine din cereale integrale
  • 1/2 de lingurita cu oregano uscat
  • tocat marunt
  • 1/2 de lingurita cu busuioc tocat marunt
  • 1 capatana de usturoi tocata marunt
  • putin ulei de masline
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 3 rosii coapte
  • fara seminte si tocate in cubulete sau bucati mici. Ingredientele sunt pentru 12 portii.

Mod de preparare

Mod de preparare

Branza se taie in bucati mici, egale. Rosiile se spala, li se inlatura semintele si se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt, se curata usturoiul si se toaca catel cu catel. Intr-un bol se combina uleiul cu sarea, piperul, oregano, busuiocul, ceapa si usturoiul. Dressingul se presara peste paine. Apoi peste felii se asaza branza si cubuletele de rosii.

Se preincalzeste cuptorul, unde se baga bruschetele care vor ramane acolo pana ce se vor rumeni, cca 15-20 de minute, la foc mediu.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise