Frunzele de rucola se spala cu apa rece si se toaca marunt. Patrunjelul se spala si el si se toaca marunt, la fel si ca oregano. Usturoiul si arpagicul trebuie taiate marunt. Se combina intr-un bol uleiul de masline cu sarea, piperul, arpagicul, oregano, patrunjelul, maslinele si rucola. Amestecul se pune pe cele 4 felii, in mod egal. Apoi se va aseza o cantitate egala de ton pe acesta.
Se preincalzeste cuptorul si se baga bruschetele in cuptor. Se lasa cateva minute in cuptor, pana ce se rumeneste painea. La aceasta reteta mai puteti adauga felii de mozzarela si rosii coapte, de la care se inlatura semintele.
Pofta buna!
text: Stama Madalina
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise