Bruschete Monica

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bagheta de paine alba
  • 200 g ciuperci Champignon crude
  • 2 rosii
  • busuioc (de preferinta proaspat)
  • usturoi
  • ulei de masline
  • 250 g branza mozarella
  • sare

Mod de preparare

Se taie bagheta felii de 2 cm, apoi se unge cu ulei de masline fiecare felie. Se taie branza si ciupercile, feliute, dupa care se orneaza pe feliile de paine. Se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pana incepe sa se topeasca branza. Intre timp se taie rosiile cubulete mici, se pun intr-un bol impreuna cu usturoiul si busuiocul maruntit si se amesteca bine (dar fara sa se zdorbeasca rosiile) cu sare. Se scot bruschetele de la cuptor se pune pasta de rosii cu busuioc si usturoi, dupa care se mai dau la cuptor vreo 10 min. Pofta buna!!!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise