Bruschete pentru copii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet biscuiti mai tari
  • 50g branza vaci
  • 4 linguri smantana
  • 300g carne tocata de vitel
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • 2 rosii
  • cateva frunze de salata
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se pune carnea tocata sa se caleasca pana scade toata zeama lasata de ea dupa care se pune pasta de tomate si se potriveste de sare.Intre timp se freaca branza de vaci cu smantana .Dupa ce carnea este calita si racitase adauga peste ea rosiile tocate cat mai marunt si salata taiata fasii subtiri.Pe fiecare biscuite se pune o lingurita din amestecul de branza apoi deasupra o lingurita din amestecul de carne.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise