Se incalzeste cuptorul. Se pun feliile de franzela pe raftul din mijloc si se lasa sa se prajeasca cam 5 minute. Se amesteca usturoiul ras cu untdelemnul si se intind cu o pana pe feliile de franzela prajita.
Se spala ciupercile, se curata si se lasa sa se zvante bine. Se oparesc rosiile, se curata de pielita, se taie in doua, li se scot semintele si se taie felii. Se spala si se rup frunzulitele de menta sau busuioc.
Se incinge untul topit intr-o tigaie. Se pun ciupercile si se prajesc la foc mare, pana cand nu mai lasa lichid. Se sareaza, se pipereaza. Se adauga feliile de rosii si busuiocul (menta). Amestecul de rosii cu ciuperci se intinde peste feliile de franzela prajita, unse cu usturoi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise