Budincã de Caramel ( Pudim Flã)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. zahãr
  • 1 lingurã de fãinã
  • 6 ouã
  • 500 ml. lapte
  • caramel lichid din comert
  • bomboane pt. decor

Mod de preparare

1)Amestecã zahãrul cu fãina si ouãle.

2)Fierbe laptele, si pune putin câte putin peste amestecul de ouã.

3)Pune in formã(e) caramel (se poate face si acasã) si toarnã budinca.

4)Se pune budinca intr-o tavã cu apã (Bain-Marie)si se lasã la copt cca. 30 min. la 190ºC.

Eu l-am lãsat sã se rãceascã complet si l-am dat la rece.

A doua zi l-am rãsturnat, se poate servi cu friscã :)

Nu am reusit sã mai fac pozã la felia de budincã, familia nu a avut rãbdare...

Poftã bunã!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise