Budinca cu brocoli , telemea si kaizer

Timp pregatire
3540 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • .450 g brocoli
  • .150g telemea
  • .150 g kaizer
  • .unt cat o nuca
  • .2 oua
  • .150 g smantana
  • .un pahar cu lapte
  • .o legatura marar
  • .o rosie
  • .cateva fire de ceapa verde
  • .sare,piper

Mod de preparare

Se pun buchetelele de brocoli intr-un vas cu apa si sare si se dau in cateva clocote.Se scot apoi cu ajutorul unei palete si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Se unge un vas cu unt si se pun pe rand:un strat de brocolli, un strat de telemea rasa si un strat de kaizer taiat feliute.

Separat se face urmatorul amestec:se bat bine ouale, se amesteca cu smantana, se adauga laptele si apoi mararul taiat marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.Acest amestec se toarna peste brocoli .Deasupra se pun cateva rondele de rosii si cateva fire de ceapa verde. Se da la cuptor si se lasa sa se rumeneasca.

Se poate servi atat calda cat si rece .

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise