Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii (nu foarte subtiri). Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga carnea tocata, sare, piper si chimen si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba. Intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei sau unt, se pune un rand de cartofi, apoi un rand de carnea, un alt rand de castraveti in otet taiati felii.
Se adauga peste inca un strat de cartofi si se toarna peste ei un amestec facut din 2 oua, 2 linguri lapte si putin marar tocat foarte marunt. Se da vasul la cuptor la foc mediu pana se rumenesc catofii deasupra. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise