Budinca cu zmeura

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pesmet alb 200 g
  • oua 10 buc
  • zmeura 750 g
  • zahar 250 g
  • unt 100 g
  • praf de copt 1/2 plic
  • zahar vanilat 1 plic

Mod de preparare

Galbenusurile se amesteca cu 75 g unt, zahar, zahar vanilat si praf de copt. Se adauga albusurile batute bine, se incorporeaza pesmetul, iar la sfarsit zmeura. Se toarna compozitia intr-o forma de tort unsa cu unt si se coace la un foc potrivit. Se lasa sa se raceasca si se serveste cu frisca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise